Flos Siena berget plassen

Det ble en dramatisk avlutning i serie A.

Da det var ti minutter igjen å spille av årets sesong i italiensk toppserie var Tore André Flos Siena i serie B. Da sto det 1-1 i kampen mot allerede nedrykket Atalanta, og Flos klubb var tredjesist på tabellen.

Men så skaffet Stefano Argilli seg evig heltestatus i klubben til Flo i det 80. minutt. Do Carmo Nieto Alberto nikket ballen til Argilli inne i feltet til Atalanta, og sendte ballen helt inn i hjørnet til keeper Alex Calderoni. Med 2-1-seieren og 43 poeng avanserte Siena opp til 14. plass, og berget dermed plassen i serie A.

Ned til serie B går derimot Brescia, som tapte 0-3 for Fiorentina søndag. Brescia ble nest sist i serie B.

Hvem som slår følge med Brescia og Atalanta er fortsatt ikke klart. Bologna og Parma må ut i omspillkamp om den siste nedrykksplassen ettersom ikke målforskjellen teller i serie A.

Bologna, Parma og Fiorentina endte på 42 poeng, mens Fiorentina klarte seg ettersom de var best av de tre lagene i innbyrdes oppgjør.

Udinese klarte ett poeng mot AC Milan søndag, og tok den siste plassen som gir kvalifisering til mesterliga neste sesong.

Juventus sikret seg seriemesterskapet for et par uker siden.

Dagends kamper: Bologna - Sampdoria 0-0, Fiorentina - Brescia 3-0, Inter - Reggina 0-0, Juventus - Cagliari 4-2, Lecce - Parma 3-3, Messina - Livorno 1-1, Palermo - Lazio 3-3, Roma - Chievo 0-0, Siena - Atalanta 2-1, Udinese - Milan 1-1.

(ANB)