Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flos sjef går til Newcastle

Forlater Leeds.

Dennis Wise forlater jobben som manager i Leeds, for å bli fotballdirektør i Newcastle.

Det opplyser Tore Andre Flos klubb på sin hjemmeside mandag.

- Vi har godkjent en kompensasjonspakke fra Newcastle for Dennis Wise. Han vil forlate klubben tirsdag, etter at han har gjort forberedelsene til vår kamp mot Southend samme kveld, heter det på Leeds hjemmeside.

- Vi vil alltid være takknemlige for det Dennis gjorde på spillersiden, og ønsker ham lykke til i framtiden, heter det videre.

Wises inntog på St. James Park minsker sjansen for at tidligere Newcastle-spiss Alan Shearer skal få en rolle i klubben. Han avslo et tilbud om assistentjobben i forrige uke.

Fra før er Arthur Cox, Terry McDermott og Nigel Pearson Keegans assistenter.

Wise tok over Leeds etter Kevin Blackwell i oktober 2006, men klarte ikke å hindre at klubben rykket ned til nivå tre i ligaen for første gang i klubbens historie.

(NTB)

BLIR SPORTSDIREKTØR I NEWCASTLE: Dennis Wise var på god vei til å ta Leeds opp fra League 1 til Championship. Nå forlater han klubben til fordel for Newcastle. Foto: EPA
BLIR SPORTSDIREKTØR I NEWCASTLE: Dennis Wise var på god vei til å ta Leeds opp fra League 1 til Championship. Nå forlater han klubben til fordel for Newcastle. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media