Flos viljehands kostet Sogndal dyrt

Fikk rødt kort og straffe imot. Odd Grenland takket og bukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Sogndal - Odd Grenland 0-1

Ulrik Flo handset på målstreken, ble utvist og fikk straffe imot. Det var nok til å avgjøre søndagens hjemmekamp mot Odd Grenland til gjestenes fordel.

Avgjørelsen falt et kvarter før full tid da Flo stanset en avslutning etter hjørnespark med armen. Sogndal-spissen ble korrekt vist av banen av dommer Ola Hobber Nilsen. Sistnevnte dømte for øvrig sin annen eliteseriekamp søndag.

Odd Grenland fikk i tillegg straffespark som Torgeir Børven plasserte sikkert i nettet bak Kenneth Udjus. Det ga tre svært viktige poeng for telemarkingene, som dermed også passerte Sogndal på tabellen.

Flere mål ble det nemlig ikke, selv om Børven traff både stolpe og tverrligger i løpet av kampen, og Sogndal-midtstopper Hannu Patronen fikk en eventyrlig mulighet til å utligne fire minutter på overtid. Finnen feide ballen himmelhøyt over fra kort hold.

Bortelaget hadde ballen klart mest de første 45 minuttene, men da var det sogningene som kom til flest gode muligheter. Tonny Brochmann kom seg løs i god posisjon, men avsluttet svakt.

Også midtveis i annen omgang fikk Brochmann en god mulighet. Denne gangen sendte dansken ballen godt over målet til André Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer