Flott Flo i fjæra

LE POLIGUEN (Dagbladet): - Jeg tror alle er veldig glade for å ha fått koner og kjærester nedover, sier Håvard Flo fra stranda. Og har du ikke skjønt det før, så skjønner du det sikkert når du ser bildet; hvorfor Dagbladets lesere har kåret Werder-proffen til Drillos mest sexy spiller.

Etter å ha trent på fridagen, dro han rett ut til jentehotellet og kona Anne Grethe ved havet.

- Nå handler det om å få tankene vekk fra fotballen, sier Håvard.

- Etter 14 dager i leir er det godt å kunne møte jentene og snakke om noe annet. For hjemme på spillerhotellet blir det mye fotballprat sjøl når vi har fri.

- Med Anne Grethe på plass kan jeg bruke fritida til noe annet.
Håvard Flo tok den offentlige familiestøyten da han sa OK til strandbilder i går ettermiddag. Alle ville nemlig ha Flo i fjæra. Og mens Tore André og kjæresten Randi Svedal fant seg en egen vik og ba om å få slippe, og Jostein tok med seg samboer Trine Grung inn til byen, sa Håvard OK.

Han tenkte vel som så at fetter-brødrene har hatt nok mediekjør både før og under VM.

Savner barna

- Det optimale hadde sjølsagt vært om ungene kunne vært her, også, sier Håvard.

- Det er jo de man savner mest. Men da hadde det ikke blitt noen ferie for Anne Grethe, så jeg skjønner den biten.

Men;

- Går vi til kvartfinalen, kan det hende at Anne Grethe kommer nedover igjen med hele familien.

- Tror du virkelig på det?

- Jeg har en følelse av at humøret i troppen har steget litt igjen i løpet av de siste par dagene. Vi var fryktelig skuffet etter Skottland-kampen. Og klarer vi nå å finne en gyllen kombinasjon mellom de linjene Egil har trukket opp og det vi sjøl kan variere med i enkelte situasjoner ute på banen, er muligheten der.

- Det forutsetter imidlertid at alle er innstilte på det.

Prat med Rekdal

- Har dere snakket om det?

- Jeg har hatt en prat med Kjetil (Rekdal). Jeg føler nemlig at jeg ikke er nødt til å prøve å nå Tore André hver eneste gang ballen blir slått opp på meg. Og det er det vi har snakket om - at kanskje jeg bør vende opp inn imellom og finne Kjetil. Slik at vi også kan spille oss gjennom midtbanen.

- Hva sier Olsen til det?

- Det bryter jo ikke med hans filosofi. Det handler bare om å gjøre det skikkelig. Og det er derfor jeg sier at vi spillerne må ta tak i det sjøl. Vi kan ikke være så feige og passive at vi bare forholder oss til de linjene han har trukket opp.

- Med andre ord - dere oppfordrer hverandre til å ta større sjanser?

- Nettopp - vi må våge mer når vi har ballen. Vi må tørre å dumme oss ut. For gjør vi ikke det, er jeg redd Brasil kan bli vanskelige.

Og;

- Først da har vi dummet oss ut, sier Håvard Flo til Dagbladet.