Flovik tilbake til TIL?

Nytt ekstraordinært styremøte om trenersituasjonen i Tromsø kl. 16.30.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter at det kom heller lite ut av gårsdagens ekstraordinære styremøte i Tromsø IL, forsøker styret på nytt å komme fram til en løsning i et telefon-møte fra klokka 16.30 i ettermiddag.


Denne løsningen kan bety slutten på jobben til nåværende Tromsø-trener Ivar Morten Normark. Han høster kritikk hos både spillere og supportere.

- Flovik i dialog

Dermed spekuleres det også heftig i trenerkandidater, og navn som Tom Nordlie, Terje Skarsfjord og Steinar Nilsen har alle blitt nevnt.

Sjøl ønsker spillerne seg Nilsen som ny hovedtrener i klubben. Dette er også ønsket til supportergruppa Isbergets leder, Petter Markussen.


Men ifølge avisa
Nordlys er G15-landslagstrener Bård Flovik i dialog med Tromsø.

Kan forlate NFF

Klubben skal ha sjekket om 41-åringen er interessert i jobben, og han skal ikke ha vært avvisende til forespørselen.

<b>KANDIDATER?</b> Bård Flovik (t.v.) skal være i dialog med Tromsø, mens Terje Skarsfjord også er trukket fram som mulig hovedtrener for ishavsklubben. Her er de to sammen på en Tromsø-trening i 2001. Foto: TRULS BREKKE/DAGBLADET
KANDIDATER? Bård Flovik (t.v.) skal være i dialog med Tromsø, mens Terje Skarsfjord også er trukket fram som mulig hovedtrener for ishavsklubben. Her er de to sammen på en Tromsø-trening i 2001. Foto: TRULS BREKKE/DAGBLADET Vis mer

Ifølge avisa har Bård Flovik en klausul i kontrakten som gjør at han kan slutte på dagen hvis en toppklubb melder sin interesse - slik også tidligere assistentlandslagstrener Stig Inge Bjørnebye hadde det. 


Flovik tilbrakte seks år som assistenttrener på Alfheim, før han forsvant ut i 2003 - som del av en av flere store omveltninger i klubben de seinere åra.

- Ingen kommentar

Sjøl vil ikke en ferierende Flovik kommentere koblingen overfor lokalavisa:


- Dette har jeg ingen kommentar til. Det eneste som er beklagelig, er at TIL har så få poeng at klubben er kommet i denne situasjonen, sier han.

Bård Flovik var også aktuell som ny hovedtrener i Tromsø i prosessen som endte med at Normark ble ansatt i desember.

En ting som kan tale imot Floviks kandidatur, er at han, ifølge Bladet Tromsø, har et anstrengt forhold til klubbens sportssjef, Steinar Nilsen.

Bar nag etter oppsigelse

Flovik tilbake til TIL?

Flovik var en stund så bitter etter sortiet han fikk i Tromsø i 2003 at han hadde problemer med å kjøre forbi Alfheim stadion.

I 2004 svarte han sånn på Nordlys\' spørsmål om han kunne tenke seg å komme tilbake til TIL:

– He, he. Jeg gleder meg virkelig over de resultatene som klubben har oppnådd i år, men det som skjedde i fjor er nok litt for ferskt ennå, tror jeg.

USIKKER SKJEBNE: Ivar Morten Normark er en omdiskutert trener i Tromsø, og det er uvisst om han får beholde jobben etter dagens ekstraordninære styremøte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer