Fløy inn nye lykkedrakter

Rosendals jenter var ikke fornøyd med sine gamle drakter. Seint torsdag kveld bestemte de seg for at de ville ha nye til finalekampen mot Florø. I rekordfart ble de sendt med fly til ingen nytte.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): -  De hjalp oss ikke, sukker Tina Fausk. Laget Rosendal fra innerst i Hardangerfjorden depper etter 0- 2-tap mot Florø. De hadde håpet at nye drakter skulle bringe dem lykke.

-  Vi skulle bare spilt med de gamle, mener Fausk.

Med fly

Rosendals jenter var så lei av sine gamle drakter ettersom de alltid har tapt viktige kamper i Norway Cup med dem på. Torsdag kl.22 bestemte de seg for at de ville ha nye. Trener Yngve Bryn handlet resolutt og tok kontakt med en lokal sponsor. På rekordtid fikk de sendt draktene med fly fra Kristiansand ferdig trykket.


KAMPFAKTA

A-finale Klasse UFlorø-Rosendal 2-0 (0-0)

-  Vi måtte til og med holde flyet igjen for at draktene skulle komme tidsnok til Oslo og finalekampen, forteller Bryn til Dagbladet.

Med innleid sjåfør fikset laget seg en bil som måtte haste av gårde til flyplassen i går. To timer før kamp kunne jentene kle på seg de nye draktene.

Banens beste

-  Vi måtte jo se litt proffe ut. Dessuten kunne de bringe lykke. Derfor var det bra at vi fikk nye, sier Malin Haavik (16).

Men i går tilførte ikke de nye draktene noen lykke for Rosendal-spillerne.

LANGE BLIKK: Rosendals jenter klarte ikke gå til topps med nytt draktsett som kom med fly til Oslo to timer før kamp.