Langrenn

Flugstad Østberg tar ny sesong

I et intervju med Dagbladet 19. mars røpet Ingvild Flugstad Østberg at hun vurderte å legge opp. Nå har hun bestemt seg for en ny sesong.

SATSER VIDERE: Ingvild Flugstad Østberg har bestemt seg for å ta en ny sesong. Foto:  Bjørn Langsem 
SATSER VIDERE: Ingvild Flugstad Østberg har bestemt seg for å ta en ny sesong. Foto: Bjørn Langsem  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ragnhild Haga har blitt forkjølet og står derfor over helgens konkurranser på Gålå, mens Ingvild Flugstad Østberg har bestemt seg for å satse for fullt på den kommende OL-sesongen.

- Konkurransene i Quebec er mine siste for denne sesongen, sier Ingvild Flugstad Østberg.

- I samarbeid med landslagstrener Roar Hjelmeset, og andre ressurser rundt meg, har jeg gått igjennom hva jeg har gjort bra og hva jeg kan gjøre annerledes. Disse erfaringene tar jeg nå med meg inn i jobben mot en ny skisesong med OL i Pyeonghang i sikte, sier hun.

19. mars sa Flugstad Østberg til Dagbladet at hun vurderte å gi seg med langrenn.

- Jeg gjorde alt jeg kunne, men det ble ikke det jeg hadde håpet på. Akkurat nå føles det ut som det er det siste skirennet jeg har gått, sa hun etter jaktstarten i Quebec.

- Du tenkte på å legge opp mens du lå i snøen der?

- Ja, egentlig. Jeg må tenke litt utover de ukene som kommer, så får jeg se hva jeg kommer fram til.

- Med tanke på?

- Nei, jeg vet jo ikke om det er verdt å drive på med det her når jeg føler at jeg legger ned så mye jobb, tid og krefter.

Nå har altså Flugstad Østberg bestemt seg for å fortsette med langrenn. Neste sesong er det vinter-OL i Pyeongchang.

- Gleden ved å gå på ski er fortsatt stor, og nå tar jeg litt fri for å lade batteriene til ny sesong med jentene, sier hun.

LÅ LENGE: Ingvild Flugstad Østberg fikk til slutt besøk av legen i målområdet etter jaktstarten i Quebec. Hun var så skuffa at hun ikke orket å reise seg. Foto: John Rasmussen
LÅ LENGE: Ingvild Flugstad Østberg fikk til slutt besøk av legen i målområdet etter jaktstarten i Quebec. Hun var så skuffa at hun ikke orket å reise seg. Foto: John Rasmussen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer