Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flugstad Østberg viser at OL-formen er på plass

Gikk Norge inn til seier i lagsprinten.

LETT: Ingvild Flugstad Østberg fikk en stor luke før mål og gikk Norge inn til seier på søndagens verdenscupsprint i langrenn. Her fra Tour de Ski. Foto: AP Photo/Keystone, Arno Balzarini
LETT: Ingvild Flugstad Østberg fikk en stor luke før mål og gikk Norge inn til seier på søndagens verdenscupsprint i langrenn. Her fra Tour de Ski. Foto: AP Photo/Keystone, Arno Balzarini Vis mer

Ingvild Flugstad Østberg fikk en stor luke før mål og gikk Norge inn til seier på søndagens verdenscupsprint i langrenn.

Gjøvik-jenta ble vekslet ut i løypa som nummer to av Maiken Caspersen Falla i tsjekkiske Nove Mesto. I mål sikret hun norsk triumf 3,8 sekunder foran den finske duoen Mona-Lisa Malvalehto og Aino-Kaisa Saarinen.

Kathrine Rolsted Harsem og Celine Brun-Lie utgjorde det norske andrelaget. De var 26,7 sekunder bak Caspersen og Østberg.

Russerne Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova tok tredjeplassen.

Eirik Brandsdal spurtet om norsk lagseier, men ble slått med 22 hundredeler av russeren Nikita Kriukov under verdenscupsprinten i Nove Mesto søndag.

Dermed måtte Brandsdal og Eldar Rønning nøye seg med annenplassen. Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad utgjorde det norske andrelaget og endte på tredjeplass.

Hattestad var i mål 1,78 sekunder bak Russland. I tillegg til Kriukov var også Maxim Vylegzjanin med på det russiske vinnerlaget. Duoen regnes for å være blant verdens aller beste langrennssprintere på herresiden.

Norges to sprintlag vant hvert sitt heat i semifinalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media