Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fly forbannet Riise: - Hva faen?

Avviser krangel med trener Roberto Carlos.

(Dagbladet): John Arne Riise (35) har hatt bedre dager på fotballbanen enn da Delhi Dynamos røk ut av sluttspillsemifinalen tirsdag. Det indiske laget tapte 0-3 for Goa etter å ha ledet 1-0 fra første kamp.

Etterpå meldte blant annet NTB og TV 2 at Riise var involvert i to baklengsmål og at han kranglet med treneren, den brasilianske legenden Roberto Carlos (42). Riise ble byttet ut før halvtimen var gått, i det som ved første øyekast fortonte seg som en fiaskokamp for nordmannen.

Rapportene fikk imidlertid Riise til å gripe til Twitter i går kveld:

«Til de som igjen skriver dritt om meg: Kranglet med treneren? Hva faen? Man diskuterer under kamp! Må dere få fakta før dere skriver noe», skrev en fly forbannet Riise.

Tvert imot hyllet han Carlos:

«Jeg vil takke mitt store idol, Roberto Carlos, for alt han har lært meg. Det var en stor ære for meg å spille under ham. Jeg vil aldri glemme. Vi møtes snart.»

Reiser hjem I sommer skrev Riise under på en toårskontrakt med Delhi Dynamos. Den indiske serien varer i rundt tre måneder. Meningen var at han skulle spille for en norsk klubb til våren og sommeren, før han igjen dro tilbake til India neste høst.

Twitter-meldingene han har sendt ut det siste døgnet tyder på at han er ferdig i India allerede nå.

«Tusen takk for hyggelig støtte og alle lykkeønskninger. Lykke til å framtida», skriver han.

Og:

«Det indiske folket er utrolig. Jeg er så takknemlig for å ha opplevd dette landet i fire måneder. Takk for støtten. Norge kaller.»

40 år Riise har tidligere uttalt at han vil spille fotball til han er 40 år. Spørsmålet nå er om han avslutter i en norsk klubb. Aalesund - og spill med lillebror Bjørn Helge Riise - har vært nevnt. Men da kan han ikke være ambassdør for Betsson.

Årsak: Norsk Tipping betaler for bransjeeksklusivitet gjennom tippeligaavtalen.

Riise vil trolig bruke jula til å stake ut den videre kursen. Og sannsynligvis har han ikke en altfor god følelse fra sin siste kamp i India:

«Marerittdag for John Arne Riise i India. Involvert i to baklengsmål, kranglet med treneren - og ble benket etter en halv time da laget misset cupfinalen», het det da toppoppslaget til TV 2-sporten ble introdusert i går kveld.

Segnet om TV-bildene viser at Riise gjorde alt annet enn en heroisk figur på de to første baklengsmålene. Men med til historien hører at han fikk en ball i hodet på stillingen 1-0 til Goa.

Nordmannen segnet om innenfor 16-meteren. Han reiste seg tappert, og håpet at en ispose på sidelinja skulle gjøre susen. Men kort tid etterpå kom mål nummer to. Da var kampen over for hans del.


Oppgitt Carlos Det som er blitt betegnet som en krangel skjedde mellom mål nummer én og to. TV-bildene viser en gestikulerende Riise som forklarer noe til Carlos på sidelinja.

Den brasilianske legenden kjøper åpenbart ikke det som blir sagt, og viser dette med kroppsspråket. Men - når Riise byttes ut - strekker han ut en hånd.

«Det gikk dessverre ikke veien for oss i dag. Skuffet over at jeg måtte forlate banen etter å ha blokkert et skudd med bakhodet. Kunne ikke fortsette siden det gikk litt rundt i hodet», skriver Riise på Facebook.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media