Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fly-trøbbel forsinket Sandefjord

- Ingen ideell kampoppladning, sier treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tor Thodesen hadde planlagt å reise til Tromsø dagen før kveldens kamp, slik at spillerne kunne få teste det nye kunstgresset på Alfheim - og slik at de slapp den lange reisen på kampdag.


Men da Sandefjord-troppen ankom Gardermoen i går, fikk de beskjed om at flyet deres var bestilt til dagen etterpå - altså i dag.

- Jeg har ikke opplevd maken noensinne, sier Thodesen til 100% fotball.

Flyr ikke i flint

Overfor Dagbladet.no avviser han at han er fly forbannet. Men han legger heller ikke skjul på at situasjonen kunne vært bedre.


- Dette gir oss ingen ideell oppladning. Det hadde vært greit å teste ut kunstgresset på forhånd, og det dessuten er dette en lang reise å gjennomføre på sjølve kampdagen, sier Thodesen.

- Ingen unnskyldning

Heldigvis for middelhavsfarerne var det ledige hotellrom ved flyplassen, slik at de unngikk en ekstra tur-retur Sandefjord før dagens avreise.

FLYR IKKE I FLINT: Men Sandefjord-trener Tor Thodesen kunne godt ha tenkt seg en bedre oppladning til kampen mot Tromsø. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
FLYR IKKE I FLINT: Men Sandefjord-trener Tor Thodesen kunne godt ha tenkt seg en bedre oppladning til kampen mot Tromsø. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer


- Dermed skal ikke dette svekke oss noe særlig i kveld, og vi skal uansett ikke bruke det som unnskyldning hvis det blir tap, understreker Thodesen.