Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL Philadelphia Flyers

Flyers-keeper kollapset på isen og ble liggende livløs i mål

Ble kjørt rett på sykehus.

DRAMA PÅ ISEN: Her ligger Michal Neuvirth bevisstløs på isen i Wells Fargo Center i Philapdelphia i natt. Foto: Christopher Szagola/CSM/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
DRAMA PÅ ISEN: Her ligger Michal Neuvirth bevisstløs på isen i Wells Fargo Center i Philapdelphia i natt. Foto: Christopher Szagola/CSM/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sju minutter inn i NHL-kampen mellom Philadelphia Flyers og New Jersey Devils kollapset plutselig Flyers-målvakt Michal Neuvirth på isen og ble liggende bevisstløs i målgården, skriver den svenske avisa Expressen.

Ifølge avisa falt Neuvirth plutselig baklengs på isen og ble liggende. Inn stormet Flyers-trener Jim McCrossin og laglegen.

Neuvirth skal ha fått igjen bevisstheten ganske raskt, men ble trillet av isen på båre etter ti minutters behandling ute på banen.

TRILLET AV ISEN: Michal Neuvirth ble kjørt til observasjon på sykehus etter kollapsen. Foto: AP /Tom Mihalek/ NTB Scanpix
TRILLET AV ISEN: Michal Neuvirth ble kjørt til observasjon på sykehus etter kollapsen. Foto: AP /Tom Mihalek/ NTB Scanpix Vis mer

- Philadelphia Flyers-målvakt Michal Neuvirth er våken og bevisst, og ligger på Pennsylvania Sykehus til observasjon. Vi har mer informasjon i morgen, heter det fra Flyers-direktør Ron Hextall ifølge Daily Mail.

Flyers ledet kampen 1-0 da Neuvirth ble kjørt av isen, og målvakten hadde helt i starten av kampen kollidert med en motstander, uten at det er etablert en årsakssammenheng her.

Flyers vant kampen 3-0 og er seks poeng unna en sluttspillsplass med fire kamper igjen i grunnspillet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media