Flyers vant med Patrick Thoresen tilbake

Leder 2-1 i kamper.

 Patrick Thoresen var tilbake på isen da Philadelphia Flyers vant 6-3 over Washington Capitals i NHL-sluttspillet i natt. Nordmannens lag leder 2-1 i kamper.

Thoresen fikk 9.15 minutter på isen og hadde ett skudd på mål. Han var på isen da Flyers gikk opp til 3-1 i første periode, men også på gjestenes 3-4-redusering i siste periode.

Thoresen ble brakt til sykehus natt til lørdag etter at han ble truffet i lysken av en puck som knuste suspen. En stund var det fryktet at nordmannen måtte fjerne den ene testikkelen.

Han sto over søndagens kamp da Flyers utlignet til 1-1 i kamper, men var tilbake i spill i natt.

Kampen ble punktert i de siste tre minuttene med to scoringer av Flyers.

Daniel Griere scoret to av målene for Thoresens lag, mens Vaclav Prospal også markerte seg med tre assists.

Det spilles best av sju kamper i den første sluttspillrunden. Neste kamp går i Philadelphia torsdag. Thoresen er den første nordmannen som spiller i NHL-sluttspillet.

(NTB)

TILBAKE MED SEIER: Patrick Thoresen var tilbake i aksjon for Philadelphia Flyers i NHL-sluttspillet i natt. Han var på isen da Sami Kapanen (midten) scoret Philadelphias 3-1-mål. Foto: Tim Shaffer, Reuters/Scanpix
TILBAKE MED SEIER: Patrick Thoresen var tilbake i aksjon for Philadelphia Flyers i NHL-sluttspillet i natt. Han var på isen da Sami Kapanen (midten) scoret Philadelphias 3-1-mål. Foto: Tim Shaffer, Reuters/Scanpix Vis mer
Flyers vant med Patrick Thoresen tilbake