Tilgjengelig for fedrelandet:  Karoline Dyhre Breivang har ingen plan om å gi seg på landslaget. FOTO: AP Photo/Darko Vojinovic)
Tilgjengelig for fedrelandet: Karoline Dyhre Breivang har ingen plan om å gi seg på landslaget. FOTO: AP Photo/Darko Vojinovic)Vis mer

Flyr videre med Larvik

Karoline Dyhre Breivang forlenger kontrakten.

- Jeg synes fortsatt at håndball er veldig gøy. Jeg har hatt åtte flotte år i klubben og finner absolutt ingen grunn til å forlate klubben eller byen Larvik nå, sier Breivang til larvikhk.no.

Breivang har spilt for Larvik siden hun kom fra Stabæk våren 2005. Hun er inne i sin åttende sesong for mesterlaget. Totalt har Breivang bare gått glipp av fem kamper for Larvik.

- Jeg trives veldig godt og kjører full satsing videre. I det ligger det også at jeg vil være disponibel for landslaget dersom ledelsen finner meg god nok, og kroppen fortsatt tillater det

Karoline Dyhre Breivang står med 343 kamper og 737 mål for Larvik. For Norge har hun 268 landskamper og 438 mål.

- Karoline har vært og er en viktig brikke i laget vårt. Bank i bordet, etter at hun kom til klubben har hun holdt seg frisk, og alltid vært tilgjengelig for laget, med svært få unntak. Det har vært utrolig viktig for oss. Hun er en solid lagspiller som tar alle roller hun blir tildelt på strak arm, sier sportssjef I Larvik, Ole Gustav Gjekstad.

(NTB)