Flystreiken gir kronglete finaleoppladning for Larvik

I dag måtte hele reiseopplegget sys om.

TØFF OPPGAVE: Györ vant første kamp i Larvik 24-21, og Larvik får en tøff oppgave på lørdag. På grunn av flystreiken går det norske laget glipp av en felles treningsøkt i Ungarn. Foto:Terje Bendiksby/NTB Scanpix
TØFF OPPGAVE: Györ vant første kamp i Larvik 24-21, og Larvik får en tøff oppgave på lørdag. På grunn av flystreiken går det norske laget glipp av en felles treningsøkt i Ungarn. Foto:Terje Bendiksby/NTB ScanpixVis mer

Den opprinnelige planen var at Larvik-troppen skulle reise samlet fra Sandefjord torsdag morgen. Men de planene er nå vesentlig endret.

- Det har vært en svært hektisk dag med ombookinger av flybilletter. De må reise i to puljer, morgen og kveld, fra Oslo på torsdag, sier Tor Odvar Moen i LHK til NTB.

Det nye reiseopplegget gjør at laget kanskje går glipp av en felles treningsøkt i Ungarn - noe som ikke er fordelaktig de norske jentene. Györ vant første kamp i Larvik 24-21, og Larvik står dermed foran en svært vrien oppgave lørdag.

Som om ikke flystreiken var nok: Onsdagens sluttspillkamp mot Tertnes måtte flyttes til senere på kvelden fordi gjestene fra Bergen slet med å komme over fjellet til planlagt kamptidspunkt.

(NTB)