Ferdinand om Haaland:

- Flytt himmel og jord for å hente han

Manchester United-legenden Rio Ferdinand er ikke i tvil om at Erling Braut Haaland er en spiller hans tidligere klubb bør hente.

ETTERTRAKTET: Erling Braut Haaland er ønsket av "alle". Foto: AFP
ETTERTRAKTET: Erling Braut Haaland er ønsket av "alle". Foto: AFP Vis mer
Publisert

Erling Braut Haaland har den siste tiden vært et hett navn på diverse ryktebørser rundt om i Europa og nordmannen er ryktet til nærmest alle de store klubbene.

Manchester United er selvfølgelig en av disse klubbene og tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand mener at klubben bør gjøre alt som er mulig for å sikre seg Haaland.

- Hvis spillere som Haaland og Mbappe er tilgjengelige så kan du ikke la dem gå til andre klubber. Du må flytte himmel og jord for å få dem hit, fortalte Ferdinand på sin egen Youtube-kanal.

Ifølge Manchester Evening News uttalte Ferdinand seg veldig positivt om jobben Solskjær har gjort, men at laget trenger en skikkelig stjernespiller på topp dersom Solskjær og co. skal ta det neste steget.

En slik stjernespiller mener Ferdinand at Erling Braut Haaland er. Han forteller at klubben er vant til å ha superstjerner på laget og at spillere som Haaland og Mbappe endrer hele diskusjonen rundt laget.

- Det er så gode de er, mener Ferdinand.

Den tidligere midtstopperen, mener Solskjær trenger en ny spydspiss. Selv om han mener at Edinson Cavani har gjort en god jobb denne sesongen.

- Cavani har vært en god nødløsning, men United trenger fortsatt en spiss, sier Ferdinand.

Alle vil ha Haaland

Ferdinand er ikke den eneste som ønsker nordmannen til sin klubb og Haalands agent, Mino Raiola, uttalte tidligere denne uka til BBC at alle klubber med ambisjoner burde ha jærbuen på ønskelista.

Tidligere denne uka meldte den tyske storavisa Bild at Thomas Tuchel hadde gitt grønt lys for en Haaland-overgang. Nordmannen har også blitt hyppig nevnt av presidentkandidat Antoni Freixa i Barcelona for at sistnevnte kan sanke stemmer til presidentvalget.

Til den spanske storavisa AS la Freixa i forrige uke fram en plan om hvordan han skulle skaffe klubben de økonomiske midlene til å hente en spiller som Haaland til klubben.

Siden overgangen til Red Bull Salzburg 1. januar 2019 har Erling Braut Haaland vært definisjonen på en målmaskin. Nordmannen har scoret 71 mål på 70 kamper. Bare for Dortmund har han scoret hele 43 mål på 43 kamper. I 2021 har han scoret 17 mål på 17 kamper.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer