MØTER CITY PÅ WEMBLEY: Harry Kane og Tottenham får spille kampen mot Manchester City på Wembley. FOTO: NTB Scanpix
MØTER CITY PÅ WEMBLEY: Harry Kane og Tottenham får spille kampen mot Manchester City på Wembley. FOTO: NTB ScanpixVis mer

Flytter hjemmekampen mot City i påvente av den nye arenaen

Tottenham har fått godkjent bruk av Wembley mot Manchester City.

Premier League har godkjent at Tottenhams hjemmekamp mot Manchester City flyttes til 29. oktober. Dermed kan kampen spilles på Wembley.

Tottenham hadde håpet å kunne spille hjemmekampen mot City på sitt nye stadion, skriver BBC , men utsettelser har tvunget Spurs på banejakt i høst.

SESONG 3 #04: Det store spørsmålet denne runda er hvem som (eventuelt) skal erstatte Richarlison? Vi ser på forsvaret, er det mer aktuelt med fire bak framover? Vi går også gjennom alle de mest interessante lagene, for å vurdere hvilke spillere som er mest aktuelle. Gjest er Marius Evensen. Video: Per Ervland / Dagbladet Vis mer

Wembley stadion har vært reservearena for Tottenham, men 28. oktober er banen i bruk av NFL.

Fra før har Tottenham flyttet alle sine Champions League-kamper til landslagsarenaen.

Flyttingen av City-kampen får også følger for oppgjøret mellom Manchester United og Everton, som flyttes fra lørdag til søndag for å være TV-kamp klokka 17.00.

- Vi beklager til både egne fans og City-fansen for at denne kampen er flyttet til en ukedag og de ulemper som medfølger, het det i en uttalelse fra Tottenham.

- Vårt nye stadion kan være klart til bruk til den aktuelle kampen, men det blir ikke avklart før senere og tettere inn mot kampen, heter det videre.

Tottenham skulle etter planen innviet sin nye hjemmebane mot Liverpool 15. september, men stadige utsettelser av nye White Hart Lane skaper utfordringer for London-laget.