Flytter

… men bare fra Bjølsen til Maridalen i Oslo. Det betyr at Alexander Stöckl (48) er enda nærmere å forlenge med hopperne.

ØNSKET MED VIDERE: Hopplandslagets trener, Alexander Stöckl, har kontrakt med Norges Skiforbund ut mai. Foto: NTB
ØNSKET MED VIDERE: Hopplandslagets trener, Alexander Stöckl, har kontrakt med Norges Skiforbund ut mai. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alexander Stöckl har fått frist på seg til 11. mai med å skrive under på en ny kontrakt med hopplandslaget. Samtidig bekrefter landslagstreneren overfor Dagbladet at han er i en prosess der han skal flytte.

Stöckl tar med seg familien fra Bjølsen til Maridalen i Oslo. Målet er å være på plass i ny bolig fra november.

- Jeg har ikke signert ennå, sier Stöckl, som har vært Norges trener siden 2011.

- Hvorfor har du ikke signert?

- Det er to-tre setninger som må tilpasses. Så tror jeg at jeg kommer til å signere ganske kjapt etter dette. Den nåværende kontrakten går ut i slutten av mai. Jeg har fått frist til 11. mai med å skrive under, opplyser Stöckl til Dagbladet.

Det betyr at 48-åringen med all sannsynlighet blir Norges landslagstrener fram til 2026. Han bekrefter at datteren begynner på skole i Oslo fra høsten.

Allerede i midten av mars kunne Dagbladet avsløre at Stöckl og landslagssjef Clas Brede Bråthen inngikk en hemmelig avtale rundt nyttår. Ifølge våre opplysninger møttes de to på et hotell utenfor Oberstdorf. Der - langt inne i de tyske skoger - tok de to hopptoppene hverandre i hånda på at samarbeidet skulle fortsette i fire nye år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer