Flytter

Halvor Egner Granerud (25) vil bo nærmere det nye hoppanlegget i Granåsen i Trondheim. Snart flytter han inn i nytt hus sammen med kjæresten.

FORBEREDER NY SESONG: Halvor Egner Granerud. Foto: Geir Olsen / NTB
FORBEREDER NY SESONG: Halvor Egner Granerud. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNSVANN (Dagbladet): - Om ikke lenge vil verdens beste hoppanlegg stå klart i Granåsen, forteller Halvor Egner Granerud.

- Og det kommer et VM der i 2025. Da håper jeg å være en av dem som har hatt flest hopp i bakken.

Sammen med kjæresten Karoline Nilsen er det store ting på gang for skihopperen: I løpet av tredje kvartal flytter han fra Trondheim sentrum til området rundt hoppanlegget i Granåsen.

Det bygges for fullt i anlegget, som ligger i utkanten av Trondheim. Etter planen skal det kunne hoppes der i 2023. To år seinere arrangerer byen ski-VM.

- Huset ligger noen steinkast fra Granåsen, forteller Granerud om boligen som tar form.

- Etter litt tenking og veiing av steder, falt vi ned på at vi fortsatt vil bo i Trondheim. Jeg setter veldig pris på det. Jeg gleder meg veldig til å få renn i hjemme-hoppbakken.

25-åringen er opprinnelig fra Asker. Men Granåsen seiler opp som hoppsportens nye mekka. Her blir det både stor bakke og normalbakke, og det blir et flerbruksanlegg for trening.

- Hvis gamle Granåsen hadde stått der fortsatt, kan det godt være at jeg heller hadde kjøpt et kott i Oslo for samme sum. Jeg trives godt i Trondheim, påpeker Granerud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer