HÅRETE DUELL: Evertons Marouane Fellaini (t.v.) i kamp om ballen med Newcastle-kaptain Fabricio Coloccini under gårsdagens ligakamp. Everton vant 2-1. Foto: SCOTT HEPPELL, AP / NTB SCANPIX
HÅRETE DUELL: Evertons Marouane Fellaini (t.v.) i kamp om ballen med Newcastle-kaptain Fabricio Coloccini under gårsdagens ligakamp. Everton vant 2-1. Foto: SCOTT HEPPELL, AP / NTB SCANPIXVis mer

Flyttet til Manchester for å slippe Liverpools «krypende kvinner»

- Det ble for mye, sier Fellaini.


(Dagbladet): Vi har alle vårt å stri med. Det gjelder også Marouane Fellaini. For det er ikke bare lett å være 25 år gammel belgisk stjernespiller i Premier League.

Everton-spilleren har faktisk måttet flytte fra Liverpool, der hans Everton holder til, og har i stedet slått seg ned i Manchester.

- Jeg bor i Manchester nå, for i Liverpool krøp kvinnene etter meg, sier Fellaini i sitater gjengitt av Daily Mail.

Og selv om de fleste unge menn setter pris på kvinnelig oppmerksomhet, finnes det grenser.

- Det ble for mye. I Manchester kjenner ikke folk meg igjen så ofte, og pleier å behandle meg på en mer respektfull måte.

Manchester er ikke så mye større enn Liverpool når det gjelder befolkning i selve byen. Men det er nok enklere for en Everton-spiller å få gå i fred på gata i nabobyen fem mil østover.

- Jeg vil ikke være en stjerne. Jeg vil bare spille fotball, sier Fellaini.

Og det er kanskje ikke så viktig å ha britiske kvinner krypende etter seg så lenge man ifølge engelsk presse dater tidligere Miss Belgia-finalist Lara Binet?