Fnyser av eksperts Solskjær-dom

Sky Sports-ekspert tror Ole Gunnar Solskjær kan få sparken hvis de taper mot Cardiff søndag. Det fnyser kommentator Øyvind Alsaker av.

SLITER: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United har ikke klart å følge opp den gode formen fra nyttår. Foto: REUTERS / Peter Powell / NTB Scanpix
SLITER: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United har ikke klart å følge opp den gode formen fra nyttår. Foto: REUTERS / Peter Powell / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Manchester United - Cardiff søndag kl. 16.00.

Ole Gunnar Solskjærs første sesong som Manchester United-manager er på vei mot slutten.

Det har vært en berg-og-dalbane-sesong, som har blitt avsluttet med et voldsom stup. For på de elleve siste kampene står de røde bokført med sju tap og to uavgjort. Bare to ganger har laget gått seirende ut av en kamp siden 6. mars.

Solskjær håper å avslutte med et brakresultat hjemme mot gamleklubben Cardiff, som for øvrig også var motstander i Solskjærs første kamp på trenerbenken for de røde.

Det må han også, mener Sky Sports-ekspert Paul Merson. 51-åringen har tidligere hatt en karriere som både spiller og trener, og er kanskje mest kjent for tida i Arsenal.

- Kan få sparken

I en sak skrevet av Merson, med Merson som både journalist og ekspert, slår Merson følgende fast overfor Merson:

- Han kan miste jobben hvis United taper mot Cardiff.

Merson fortsetter:

- Ingenting overrasker meg lenger i fotballen. Hvem vet hva som skjer hvis de taper mot Cardiff. Jeg tror det blir en seriøs møtevirksomhet hvis de taper denne kampen. Hvis de ikke «vasker gulvet» med Cardiff, har de gjort en feil. Solskjær hadde aldri fått jobben permanent hvis de hadde startet på denne måten, sier eksperten til Sky Sports.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer