Fnyser av Haalands frustrasjon

Erling Braut Haaland (22) scoret to mål i sin Premier League-debut, men var misfornøyd med at drømmen om et hattrick ble knust av manager Pep Guardiola (51). Sistnevnte bryr seg lite om Haalands frustrasjon.

FOR SIN NYE KLUBB: Erling Braut Haaland har startet å score mål for Manchester City. Foto: JUSTIN TALLIS / AFP / NTB
FOR SIN NYE KLUBB: Erling Braut Haaland har startet å score mål for Manchester City. Foto: JUSTIN TALLIS / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Til tross for at han ble matchvinner i 2-0-seieren over West Ham søndag kveld, var ikke Haaland helt fornøyd.

Jærbuen ønsket nemlig å tegne seg på scoringslisten en tredje gang i ligapremieren for sin nye klubb, men ble i det 78. minutt tatt av for Julian Alvarez.

Det var «litt dritt», sa Haaland i intervjuet etter kampslutt. Kanskje var han litt bortskjemt etter at han helgen før fikk spille samtlige minutter i Community Shield mot Liverpool.

Manchester City-manager Pep Guardiola fnyser av kritikken fra Haaland. Han tar frustrasjonen fra klubbens nye stjernespiss med knusende ro.

- Jeg bryr meg ikke, er Guardiolas klare tilbakemelding.

Han fortsetter:

- Det viktigste var å vinne kampen, og Julian fortjente å få spille. Jeg ønsker at alle skal være involvert. Forhåpentligvis vil Haaland fortsette å hjelpe oss med å vinne flere kamper ved å score mål. Han kan ikke alene skyte oss til en ny Premier League-tittel, men vi ønsker å være konsistente, helt oppe i toppen, som vi har vært de siste åra, forklarer Guardiola ifølge Manchester Evening News.

IKKE HELT FORNØYD: Erling Braut Haaland i det han blir tatt av banen av Manchester City-manager Pep Guardiola under oppgjøret mot West Ham. Foto: Reuters/NTB
IKKE HELT FORNØYD: Erling Braut Haaland i det han blir tatt av banen av Manchester City-manager Pep Guardiola under oppgjøret mot West Ham. Foto: Reuters/NTB Vis mer

Guardiola la til at Haaland er et utrolig talent, men at han på flere områder kan bli enda bedre.

Uten å tenke seg om sa Haaland «shit» i et intervju med engelsk TV etter West Ham-seieren - et strengt forbudt ord å bruke på fjernsynet i Storbritannia.

Jærbuens reaksjon da han fikk beskjed om at uhellet var ute var å si «shit» igjen, før han beklaget seg - ikke overraskende til stor latter fra reportere og andre i intervjusonen.

KORT OG GREIT: Dette klippet viser Haalands velkomsttale til sitt nye lag, Manchester City. Video: Jack Grealish via Instagram. Vis mer

- Det er en stor dag for meg og familien min. Jeg var veldig nervøs, så det gjaldt å ha hodet på plass, sa Haaland til Viaplay etter kampslutt.

Lørdag ettermiddag spiller Manchester City hjemme mot Bournemouth i Premier League, og det er ikke utenkelig at Haaland igjen tegner seg på scoringslisten mot det nyopprykkede laget.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer