Fnyser av Iversen-stikk

Emil Iversen forsøker å fyre opp Johannes Høsflot Klæbo, men blitt møtt med en klar beskjed.

ORDKRIG: Emil iversen har allerede begynt å legge press på Johannes Høsflot Klæbo før den kommende OL-sesongen. Video: Løkås/Haarstad. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SOGNEFJELLET (Dagbladet): Vi skrur klokka tilbake i VM i Oberstdorf. Der vekket det mye oppmerksomhet da Johannes Høsflot Klæbo hevdet at han ikke var favoritt til VM-sprinten.

Det fikk mange til å reagere, men Klæbo sa han mente det 100 prosent.

Det ville ikke Emil Iversen ha noe av. Han hevdet at Klæbo hadde sagt noe annet til ham privat:

- Johannes sa til meg at han så på konkurransen som en formalitet før medaljeseremonien, uttalte Iversen.

Det var løgn:

- Ja, det kan jeg bekrefte sier Klæbo til Dagbladet.

Nye stikk

Den diskusjonen døde greit da begge ble involvert i avslutningen på femmila i VM. At Iversen hadde vært litt sleivete og fart med løgn i media ble ganske uviktig målt opp mot krasj, tårer og gulldrama.

Men på Sognefjellet denne uka startet Emil Iversen opp igjen. Han kronet Klæbo som vinner av sprinten i Beijing til i februar - om cirka 250 dager.

- Bare se på han. Vi har ikke trent sammen ennå, men du ser at han er raskere enn noen gang. Bare du tar et raskt blikk bort på ham så ser du at han kommer til å vinne OL-sprinten. Han står så rolig og selvsikkert, og når du står sånn med den sveisen på den første mediedagen, da vet du at du skal vinne sprinten i OL. Jeg tror han føler seg kjempetrygg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer