SUPERPAR: Caroline Wozniacki og Rory McIlroy har fått mye oppmerksomhet etter at de to ble sammen for et drøyt år siden. Foto: SCANPIX/EPA/Yoshua Arias
SUPERPAR: Caroline Wozniacki og Rory McIlroy har fått mye oppmerksomhet etter at de to ble sammen for et drøyt år siden. Foto: SCANPIX/EPA/Yoshua AriasVis mer

Fnyser av Rory-eksens «golfproffer og tennishorer»-middag

Caroline Wozniacki i strid med McIlroys forrige kjæreste.

(Dagbladet): Det har gått halvannet år siden den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki og irenes golfess Rory McIlroy bekreftet at de to er kjærester, og tiden etter det ser fra utsiden ut til å ha forløpt uten store problemer.

Nå har imidlertid McIlroys tidligere kjæreste tirret på seg Wozniacki med en opptreden på britisk TV, skriver Independent.ie.

Holly Sweeney var sammen med iren i seks år før tennisstjernen kom inn i bildet i fjor, og for en stund tilbake spilte hun inn en episode av den lokale versjonen av «Fire Stjerners Middag», der hun gikk for temaet «Golfproffer og tennishorer» - et åpenbart nikk i retning sin gamle kjæreste.

I helga gikk programmet i reprise på britisk tv, og Wozniackis reaksjon på Twitter blir oppfattet som en tydelig reaksjon på sendingen:

- Det er utrolig at visse folk ikke kan bli ferdige med fortida og komme seg videre i livet, skrev den danske jenta.

Ifølge Independent skal til og med Rory McIlroy ha forsøkt å stanse Holly Sweeneys middagsplaner på TV.

- Hun holdt på med forretten da iphonen hennes ringte. Det kom en rekke tekstmeldinger, og hun ble helt paff. Så begynte hun å le og sa at Rory hadde funnet ut om tennis/golf-temaet for kvelden, og at han ville hun skulle trekke seg, sier en kilde i produksjonsselskapet til avisa.

Både Carlonie Wozniacki og Rory McIlroy har stor stjernestatus i sine idretter.

EKS: Holly Sweeney var Rory McIlroys kjæreste før Wozniacki kom inn i bildet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Heathcliff O'Malley
EKS: Holly Sweeney var Rory McIlroys kjæreste før Wozniacki kom inn i bildet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Heathcliff O'Malley Vis mer