Fnyser av Sagosen-forfall

Selv om superstjerna Sander Sagosen er ute med skade, øker ikke seierssjansene for Elverum, mener trener Mikael Apelgren og Alexander Blonz.

UTE: Sander Sagosen har pådratt seg en skade, og spiller ikke mot Elverum lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
UTE: Sander Sagosen har pådratt seg en skade, og spiller ikke mot Elverum lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ELVERUM (Dagbladet): «Lille» Elverum tar lørdag mot stjernegalleriet til Paris Saint-Germain i Håkons hall på Lillehammer.

Et skår i gleden er at Norges aller største håndballstjerne, Sander Sagosen (24), holdes på benken på grunn av en lyskeskade. Den holder ham ute i fire uker.

Elverum-spiller Alexander Blonz (19) og trener Mikael Apelgren nærmest fnyser når Dagbladet spør om det vil ha noe å si for kampbildet lørdag.

- Om en er skadd, plukker de bare en annen stjernespiller fra benken. De har nok å ta av, sier Blonz til Dagbladet.

Fnyser

Apelgren sier:

- Da får vel (Nikola) Karabatic (tre ganger verdens beste spiller, red. anm.) spille i stedet... For dem spiller det ingen rolle. Det er verdens beste ganger to på hver posisjon, sier Elverum-treneren til Dagbladet.

Elverum går inn i oppgjøret med en plan om å «holde seg til det de har planlagt», og om det er gjort, gjør det ikke så mye om de taper. Som Blonz sier:

- Jeg håper kampen ikke blir alt for vanskelig for oss, og at vi får tid til å nyte tida på banen i stedet for at vi bare skal slite. Hver håndballkamp vil vi jo vinne, men vi er like klar over det som alle andre, at det er vanskelig, sier landslagsvingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer