Solskjærs brutale treningsregime

Fnyser av Solskjær-kritikk: - De er gale

Andreas Pereira forsvarer Ole Gunnar Solskjærs knalltøffe treningsregime.

KRITIKK: Flere medier har spekulert i at United-spillerne er misfornøyde med treningsregimet til Solskjær. Andreas Pereira ler av kritikken. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Kristiansund - Manchester United 0-1

ULLEVAAL (Dagbladet): De fleste Manchester United-stjernene var ordknappe da de gikk forbi pressesonen etter kampen mot Kristiansund.

En som tok seg tid til norsk presse var Andreas Pereira, som blant annet fnyser av Ole Gunnar Solskjær-kritikere. Det har blitt skrevet i engelsk presse at ikke alle United-spillerne er så begeistret for Solskjærs treningsregime.

- Jeg mener de er gale, vi elsker det, sier Pereira til Dagbladet om kritikerne.

- Vi elsker hvordan vi trener. Vi ønsker å fortsette å trene slik og vinne kamper, sier han videre.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Midtbanespilleren forteller at det har vært mye hard jobbing i sommer.

- Det har vært mye løping, men det er bra. Vi stoler på det vi gjør og det har fungert veldig bra for oss, sier Pereira.

- Veldig god. Han har stor innflytelse på spillerne, laget og hvordan vi spiller. Jeg er veldig glad for å ha ham og forhåpentligvis kan vi gjøre det bedre, sier Pereira.

SE TV: Etter kampen mellom Kristiansund og Manchester United, kom stjernespiller Nemanja Matic med noen velmente råd til popstjerne-duoen Marcus og Martinus. Reporter: Fredrik Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet TV Vis mer

«Bare løpe, løpe, løpe»

For cirka tre uker siden skrev ESPN-journalist Mark Ogden, mannen som først hevdet at Ole Gunnar Solskjær var på vei til å bli United-manager, at store deler av spillergruppa var frustrert over Solskjærs metoder på treningsfeltet.

Spillerne skal mene at metodene hans er «for britiske». Ogden hevdet også at spillerne merker at nordmannen ikke har nok utenlandsk erfaring.

Frustrasjonen skal allerede ha oppstått i februar da Manchester United fortsatt var ubeseirede under Solskjær, fortalte en kilde til ESPN.

Spillerne skal være lei av å «løpe og løpe», samt at de ble sendt rett på to treninger daglig i den pågående oppkjøringa.

I Perth hadde United 14 treningsøkter fordelt på ni dager, med flere doble treningsøkter og en økt på morgenen før kampen mot Perth Glory.

- Veldig tøft

United-back Diogo Dalot forteller også at sesongoppkjøringen har vært tøff.

- Det har vært veldig hardt. Tøft arbeid. Det har vært på United-måten, tenker jeg. Vi trenger å fortsette på denne måten, for resultatene begynner å bli bra og vi nærmer oss klare for sesongen, sier Dalot.

- Vår jobb er å jobbe hardt på trening hver dag for å få seire og trofeer. Det er det denne klubben gjør og vil. Det er det vi må vise denne sesongen. Vi må vise det hver dag, svarer Dalot på spørsmål om hva som er en realistisk målsetting den kommende sesongen.

Manchester United-spiss Marcus Rashford mener de røde er i god form og har et spennende lag.

- Vi er i en spennende posisjon nå. Det er mange unge spillere, det er mange sultne spillere, og det er også viktig. Forhåpentligvis holder vi formen fram til sesongstart. Trening er viktig for meg, vi må fortsette å forbedre oss, sier United-angriperen videre.