Fødsler kan hjelpe Bryne

Tvillingfødsel og karantener hos RBK kan redde Bryne i nedrykksstriden. Siste om lagene!

 • Sjekk ut tabellen før avspark!

  Slik ser spillerstatusen ut foran den nest siste runden i Tippeligaen:

  Avspark, søndag (13.00):

  Bryne - Rosenborg:


  Bryne: Roger Nilsen, Kai Ove Stokkeland og Johan Paulsson er ute med skader for Reine Almqvists nedrykkstruede lag. Ingen karantener.

  Rosenborg: Azar Karadas må stå over sin andre kamp etter rødt kort. Harald Martin Brattbakk må også sone for tre gule. Ørjan Berg er svært tvilsom på grunn av en strekk på baksiden av låret. Tvilsomme er også Øyvind Storflor, Vidar Riseth og Dagfinn Enerly - sistnevnte på grunn av tvillingfødsel.

  Lillestrøm: Frode Kippe er ute med karantene, ellers er det intet nytt på skadefronten for trener Arne Erlandsen.

  Odd Grenland: Espen Hoff og Morten Fevang må begge sone karantene for gule kort. Ellers stiller Arne Sandstø med skadefritt mannskap. Eneste usikkerhetsmoment er Edwin van Ankeren.

  Stabæk - Aalesund:


  Stabæk: Tom Stenvoll, som scoret to mål i den sensasjonelle 6-1-seieren over Rosenborg, har trent bra og er høyaktuell etter at han måtte ut med skade på Lerkendal. Ellers problemfritt for Gaute Larsen.

  Aalesund: Eirik Hoseth må sone karantene for gule kort. Fredrik Klock er tvilsom på grunn av skade.

  Tromsø - Brann:


  Tromsø: Ingen karantener for Terje Skarsfjords lag, men TIL kan ha et keeperproblem på grunn av Knut Borchs skade. Sist mot Vålerenga var det Tommy Bertheussen som kom inn og voktet målet. Også Karim Essediri og Leo Olsen er ute med skader.

  Brann: Raymond Kvisvik er tvilsom på grunn av ryggproblemer. Det vil være svært gode nyheter for Tromsø. Erlend Hanstveit er fortsatt ute, og kan også gå glipp av den siste kampen. Ellers stiller Mons Ivar Mjelde med skadefritt mannskap.

  Bodø/Glimt - Sogndal (kl. 19.00):


  Bodø/Glimt: Runar Berg og Kristoffer Paulsen soner karantene fo r gule kort. Stig Johansen og Ville Lehtinen hangler litt, men er i utgangspunktet med i troppen.

  Sogndal: Rune Buer Johansen spilte på seg sitt sjette gule kort sist og må stå over mot Bodø/Glimt. Raoul Kouakou er ute for resten av sesongen med karantene for sine mange røde kort. Kristian Ystaas er tilbake etter lyskeskaden han har slitt med.

  Vålerenga - Lyn (20.15):


  Vålerenga: Ingen nye skader eller karantener. Thomas Holm og Bjørn Arild Levernes er fortsatt ute.

  Lyn: Eneste usikre hos Lyn er svenske Thomas Lagerlöf.

  Mandag (19.00):

  Molde - Viking:


  (NTB)