Fofana ferdig i Lillestrøm. Til Ligue 1-klubb

Lorient.

TIL LORIENT:  Lillestrøm har solgt spissen Moryké Fofana til Lorient. 23-åringen har signert en fireårskontrakt med Ligue 1-klubben.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
TIL LORIENT: Lillestrøm har solgt spissen Moryké Fofana til Lorient. 23-åringen har signert en fireårskontrakt med Ligue 1-klubben. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lillestrøm har solgt spissen Moryké Fofana til Lorient. 23-åringen har signert en fireårskontrakt med Ligue 1-klubben.

Det bekrefter Lorient på sine nettsider onsdag.

Verken Lillestrøm eller den franske klubben ønsker å gå ut med overgangssummen for den ivorianske spilleren.

- Det er konfidensielt og står i avtalen mellom de to klubbene, sier sportslig leder i Lillestrøm Torgeir Bjarmann til Nettavisen.

Eliteserieklubben bekreftet på fredag at de hadde godtatt et bud på Fofana, som har scoret sju mål på 15 kamper denne sesongen. Nå er han altså offisielt klar for Lorient.

23-åringen har spilt for Lillestrøm siden høsten 2012.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer