- Føkking hell! Jeg greide det!

Slo lillebror Petter med 16,5 sekunder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet.no): Henning Solberg slo lillebror Petter i duellen om tredjeplassen i Rally Norge.

- Føkking hell! Jeg greide det, det hadde jeg ikke trodd! jublet Henning via WRC Rally Radio i det han fikk se tida til Petter etter målpassering.Utegående reporter Colin Clark i den offisielle radiostasjonen til rally-VM beklaget gjentatte ganger Hennings språkbruk, men kunne ikke annet enn å glede seg med storebror Solberg som feiret karrierens andre tredjeplass som en seier. 

Den oransje forden sto igjen på startstreken i ti sekunder, og dermed var over halve forspranget til Petter tapt. Men på resten av prøven kjørte Henning hele tida litt fortere enn Petter, og i mål var han et halvt sekund raskere enn lillebror.

Petter Solberg innså at det ble vanskelig å holde unna for storebror uten lange nok pigger på den 44 kilometer  lange avslutningsetappen.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet og å holde plassen min. Jeg er virkelig, virkelig glad. Og det var et bra resultat for Henning, sier Petter. 

Finske Mikko Hirvonen holdt unna for sin mer rutinerte landsmann og Ford-lagkamerat Marcus Grönholm, og vant Rally Norge med 9,5 sekunders margin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer