- Fokuset er tilbake i øya hans

Ole Gunnar Solskjær er svært glad for at David de Gea har fornyet med Manchester United, men gir Sergio Romero spilletid i morgen.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær likte det han så av David de Gea mot Leicester. Foto: Javier Garcia / bpi / rex / Shutterstock / NTB Scanpix
FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær likte det han så av David de Gea mot Leicester. Foto: Javier Garcia / bpi / rex / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CARRINGTON (Dagbladet): Nordmannen varslet på dagens pressekonferanse at flere av Uniteds unggutter kommer til å spille fra start.

Ved hans side satt Axel Tuanzebe (21), som trolig starter som midtstopper.

- Han skal starte. Vi har en god stall. Alle kjempet i sesongoppkjøringa, så måtte vi ta en avgjørelse inn mot sesongstart. Han er en av dem som akkurat ikke nådde startelleveren. Nå er det tid for å gi dem sjansen, sier Solskjær, og legger til:

- Framover kommer vi til å bruke mer av troppen. Mason (Greenwood) spiller, definitivt. Dette blir hans første start siden Cardiff.

Romero får sjansen

Dette var Solskjærs første pressekonferanse siden det ble klart at David de Gea har fornyet kontrakten med Manchester United. Spanjolen kommer derimot ikke til å starte i morgen. Da får Sergio Romero sjansen.

- Han har bevist at han kan være en toppkeeper bak David. Vi vil ha ham klar hvis det skjer noe med David. Vi må holde ham på tå hev. Han har vært solid når han har spilt, sier Solskjær om argentineren.

Nordmannen var naturligvis fornøyd med kontraktforlengelsen til De Gea.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer