Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Føler ansvar overfor spillerne

Mons Ivar Mjelde signerte ny toårskontrakt med Brann i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mons Ivar Mjelde har jobb som hovedtrener i Brann ut sesongen 2008. Avtalen ble underskrevet i ettermiddag, og betyr at Mjelde går på sin femte sesong som sjef i Bergen.

- Jeg er glad for tilliten klubben viser meg, og ser frem til å fortsette arbeidet med å utvikle spillerne og laget, sier han til klubbens hjemmeside

- Føler ansvar overfor de nye

Mjelde gir uttrykk for at han ønsker å fortsette arbeidet med spillerne som er hentet til Bergen. Brann har brukt mye penger på å hente inn nye spillere, og bare i sommerpausen i årets sesong ble Eirik Bakke, Ardian Gashi, Thorstein Helstad og Armann Björnsson kjøpt for totalt 20 millioner kroner.

- Vi har et spennende lag, og jeg føler et ansvar overfor spillerne vi har fått til klubben om å være her og prøve å skape noe sammen med dem, forteller han.

Vurderer ny formasjon 

Mjelde er klar på at det kreves forbedringer etter en skuffende høst.

- Etter sesongslutt må vi sette oss ned og evaluere hva vi har gjort, og hva vi kan forbedre neste sesong, sier han.

KLAR FOR NY GULLJAKT: Mons Ivar Mjelde er fornøyd med å få lede Brann-laget i nye to år. Foto: Lise Åserud Scanpix
KLAR FOR NY GULLJAKT: Mons Ivar Mjelde er fornøyd med å få lede Brann-laget i nye to år. Foto: Lise Åserud Scanpix Vis mer

- Vi ønsker å være mer uforutsigbare, og kanskje må vi klekke ut en ny formasjon.

Brann-treneren hadde i utgangspunktet ønsket seg en treårskontrakt, men er ifølge sin rådgiver Erik Moe fornøyd med detaljene i den nye avtalen.

- Vi har fått avklart det siste lille som stod i veien for en forlengelse. Nå har han fokus på det som skjer på søndag, og synes det er greit å få alt snakket om en forlengelse ut av verden, forteller Moe til Nettavisen.

Mjelde har ledet Brann siden 2003-sesongen, med cupgull i 2004 som foreløpig høydepunkt.

• Din mening: Er Mjelde rett mann for Brann de neste sesongene?