Føler ikke presset

- Jeg føler ikke at ansvaret ligger på meg alene, sier Ole Gunnar Solskjær foran kveldens møte med Olympiakos.

Se Jons oddstips!

Med Ruud van Nistelrooy ute med skade legges mye press på Ole Gunnar Solskjær i kveld. Kristiansunderen starter etter all sannsynlighet på topp.

- Jeg føler ikke at ansvaret ligger på meg alene. Vi er et lag og har Scholes og Giggs som kan spille framme. Det er ikke noe problem for meg, sier Solskjær til Manchester Evening News.

- Ryan og Paul er ulike typer, så de vil bidra på forskjellig måte for laget. Scholes er strålende når han kommer bakfra som en andre-angriper, og Ryan er farlig med sin fart. Jeg ville ikke vært forsvarsspiller mot ham.

Solskjær avslører at Manchester United har vært nødt til å gire ned treningstempoet den siste tida på grunn av et tøft reiseprogram. I går var laget på reisefot i åtte timer. Neste uke skal laget til Kypros for å møte Maccabi Haifa fra Israel. For halvannen uke siden var Solskjær på landslagstur til Romania.

- Det er lange turer som sliter på oss hvis vi ikke gjør noe. På denne tida av sesongen pleier vi ikke å trene så hardt. Du må gjøre det du kan for at det ikke skal bli et problem, sier nordmannen om alle reisene.

  • Kl. 20.45 starter kampen i Hellas. Sir Alex Fergusons menn kan med seier allerede forberede seg på videre spill i Champions League. Dagbladet.no følger kveldens kamper direkte.

    (Dagbladet.no)

<B>SPILLER I KVELD:</B> Her feirer Ole Gunnar Solskjær målet på hjemmebane mot Olympiakos. I kveld møtes lagene i Hellas. Foto: SCANPIX/REUTERS