- Føler jeg står ganske alene

Defensiv Tørum dagen derpå.

(Dagbladet.no): Det var ikke mye Knut Tørum ville si under dagens presse-seanse på Lerkendal. Han mente lite var endret siden i går. Men:

- Jeg føler at jeg står her ganske alene, innrømte han, ifølge Adresseavisen - muligens med henvisning til at flere enn ham burde grilles på like sterk varme.

På spørsmål om han er RBK-trener neste år, lød svaret:

- Vi får se. Det kan godt hende, det.

Han hevder han har tillit i spillergruppa, men var langt fra like klar da han fikk spørsmål om han har tillit fra ledelsen.

 - Det vet jeg ikke. Det er både-og når det gjelder samhandling fra det sportslige lederskapet ned til spillergruppa. Da er det vanskelig.

Noe av den samme tvedtydigheten gjentok seg da han fikk spørsmål om han er redd for å få sparken.

- Nei, definitivt ikke, svarte han, men ble vag på spørsmålet om hvorvidt han vil trekke seg.

TAKK! OG FARVEL? Lillestrøm-trener Tom Nordlie hadde mest å takke for da han møtte kollega Knut Tørum etter 4-1-kampen på Åråsen i går kveld. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN/DAGBLADET
TAKK! OG FARVEL? Lillestrøm-trener Tom Nordlie hadde mest å takke for da han møtte kollega Knut Tørum etter 4-1-kampen på Åråsen i går kveld. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN/DAGBLADET Vis mer

- Hvis vi ikke er enig om hva som har vært feil og hva som må gjøres, er det ikke lett, avsluttet treneren, ifølge adressa.no.

• Les også: Strand reagerer på Nordlie-kritikk
• Les også: Eggen planlegger ingen Tørum-grep

- Føler jeg står ganske alene