Føler med Frode Olsen

Jostein Flo skjønner at Frode Olsen fortviler over å bli satt på benken på grunn av overgangsmas. - Jeg har opplevd noe tilsvarende i Sheffield United, sier eks-proffen til Dagbladet.

Rett etter at det ble kjent at Jostein Flo skulle reise fra Sheffield United til Strømsgodset, svarte klubben med å sette ham ut av laget. - Jeg var allerede tatt ut på laget, men vi hadde nettopp skiftet manager. Da han fikk høre at jeg ønsket meg vekk fra klubben, bar det rett ned på reservelaget med meg, sier Flo.

Degraderingen til b-laget fikk også utenomsportslige konsekvenser.

- Jeg tapte faktisk litt penger på det. Jeg ble nemlig stående med 89 kamper for klubben. Hadde jeg spilt 90 kamper, ville jeg fått en ganske bra bonus. Men sånn er proffverdenen. Jeg har inntrykk av at det er vanlig prakis ute i Europa å straffe spillere på denne måten, sier Flo.

  • Stryningen var ikke fornøyd med innsatsen i gårdagens kamp mot LSK. Flo brente straffespark i første omgang. Det kostet Godset to poeng.

- Det er fryktelig bittert å bomme på straffe. Jeg ikke gjort det siden jeg spilte i Molde, og det er jo minst hundre år siden, ler Flo.