Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Føler meg bedre og bedre

Steffen Iversen bobler av spilleglede foran slaget mot Danmark lørdag.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Årsaken er enkel, 26-åringen sliter ikke lenger med ryggplagene som har ødelagt store deler av sesongen hans i Tottenham.

- Det er ikke ofte det er sånn. Ikke siden starten av sesongen i fjor har jeg følt meg så bra. Jeg føler meg bedre og bedre, sier Steffen til Dagbladet.no.

Foran privatlandskampen mot Hellas på Kreta i februar fikk trønderen konstatert prolaps. Da reiste han hkem til London med et skreddersydd treningsprogram for ryggen.

- Det er gledelig å høre at han ikke har følt seg så bra på et år. Steffen har vært flink til å følge opp dette, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

Sjøl føler Iversen at formen er på vei oppover etter ei god treningsuke på Hankø forrige uke. Han er også glad for at han fikk en gjennomkjøring mot Finland for to uker siden.

- Alle har dårlige kamper, men for meg var det viktig å få kampfølelsen igjen, sier Steffen som er spent på om han er en av Sembs elleve utvalgte mot Danmark lørdag.

- Ingen er sikre på laget, men jeg regner med å spille. Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg ikke hatt noe her å gjøre.

TREFFER BEDRE:</B> Steffen Iversen sier at avslutningene hans tidligere var preget av ryggtrøbbelet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media