Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Føler meg ensom

Tryggvi Gudmundsson mener Stabæk trenger flere gode offensive spillere. Selv sløste Stabæk-spissen bort to store sjanser mot Lyn.

- Tre kamper uten mål er ingen krise. Jeg er ikke stresset. Alle spisser får måltørke innimellom, sier Gudmundsson til Dagbladet.

Bare etter knappe sju minutters spill får Stabæk sin første store sjanse. Etter flotte kombinasjoner, legger Samir Fazlagic flatt inn til Gudmundsson som skyter på direkten rett i armene på Lyn-keeper, Thomas André Ødegaard. Islendingen fikk også en stor sjanse midtveis i første omgang, nok en gang på initiativ fra Fazlagic. Men avslutningen fra sju meters hold gikk rett i fanget på Ødegaard.

Flere andre Stabæk-spillere var svært upresise foran mål. Tommy Stenersen var nær ved å lage selvmål og Thomas Finstad bommet på ballen innenfor 16-meteren. Frustrasjonen brer seg i laget.

- Vi skulle hatt flere på laget som klarer å skape sjanser. Av og til føles det litt ensomt. Vi må jobbe med angrepsspillet. Vi er ikke grundige nok i avslutningsfasen. Vi er spillemessig bedre enn Lyn, men det hjelper lite, sier han.

Bortelaget skapte lite i første omgang. De var heller ikke sterke etter hvilen. Men Lyn spilte med stor selvtillit og var svært effektive foran mål.

- Det dreier seg om udyktighet og litt uflaks. De scorer ikke på åpent mål og bommer på ballen. Men det må vi bare bukke og takke for, sier assistenttrener i Lyn Sture Fladmark.

Gaute Larsen var betenkt etter kampen i går, men har stor tro på at Stabæk skal klare å reise kjerringa etter to uavgjortkamper og ett tap.

- Det er mye positivt i spillet. Det er i den siste fasen vi sliter. Nå må vi terpe detaljer i avslutninger og løpsmøster. Akkurat nå er vi nede i en bølgedal. Men jeg vet at vi skal komme oss ut av den, sier Stabæk-treneren.

<B>ETTERLYSNING: </B>Stabæk trenger flere offensive spisser, mener Tryggvi Gudmundsson etter at de tapte 1 - 3 mot Lyn i fredagens runde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media