Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Føler meg naken

David Beckham skryter fælt av sin nye trøye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når England presenterer sin nye fotballtrøye. I dag var det modelloppvisning med stjernene David Beckham og Michael Owen.

Beckham smilte og poserte og var veldig fornøyd med landslagets nye røde reservetrøye. Ikke rart når samme fabrikant også lager Manchester United-skjorta.

- Jeg synes den er fin. Ja, den er veldig, veldig lett. Jeg føler meg naken, sier Becks til nyhetsbyrået Reuters.

Ifølge fabrikanten kan trøya vrenges hvis England-supporterne føler for å kle seg i marineblått. Og den skal være 23 prosent lettere enn den forrige versjonen.

Premiere er landskampen mot Italia 27. mars. Der spiller nok Beckham, det er ikke sikkert at han blir skadefri tidsnok til onsdagens bortekamp mot Nederland.

Mot Charlton i går ble han stemplet flere ganger i ankelen og i dag sto han over treninga.

- Jeg krysser fingrene for at jeg kan trene i morgen. Jeg håper å spille onsdag, det bør ordne seg. Det er landskamp og alle gjør det de kan for å blir frisk til en England-kamp, sier Beckham til Uniteds offisielle hjemmeside.

Beckham lettet i dag også mer på sløret om kontraktsforhandlingene med United. Avtalen går ut om 17 måneder og Beckham sier han bare undertegner en ny dersom kravene hans blir innfridd.

- Jeg er en Manchester United-supporter og jeg har alltid ønsket å spille for dem. Men jeg tror de vet at hvis ikke alt stemmer kan ting skje, sier Beckham ifølge nyhetsbyrået AP.

PS! Hvis du lurte: Hjemmeedrakta til England er fortsatt hvit med blå shorts.

<B>MANEKENG: David Beckham og målvakt David James.
Hele Norges coronakart