- Føler meg overhodet ikke som noen doper

Den dopingtatte utøveren håper andre lærer av hans historie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før jul drakk den dopingtatte idrettsutøveren i Bergen noe som i verste fall kan ende med to års utestengelse fra idretten.

- Jeg føler meg overhodet ikke som noen doper. Jeg kan ikke kalle meg selv doper når dette ikke er et stoff som gjør at jeg presterer bedre på banen, forteller utøveren til Dagbladet.

- Hadde spilt uansett Han har klubbens fulle støtte etter at det kom beskjed fra Antidoping Norge om at han hadde avlagt en positiv dopingprøve i forbindelse med en kamp.

Selv håper spilleren at Antidoping Norge vil tro på hans historie om at han ikke har tatt den ulovlige stoffet for å fremme egen prestasjon på banen.

- Om jeg hadde visst at Antidoping Norge kom til å være tilstede på kampen, hadde jeg likevel spilt kampen, for jeg visste ikke at jeg hadde fått i meg noe som er ulovlig, forteller den dopingtatte utøveren.

I forbindelse med eksamen Det var i forbindelse med lesing til eksamen før jul at han prøvesmakte en drikke av noen venninner, som var tilsatt ekstra koffein. Utøveren forklarte at han spurte om det inneholdt noe ulovlig, noe venninne svarte at det ikke gjorde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.