- Føler meg vakker

Venus Williams gjorde det igjen. I natt var sjokkdrakta på plass.

Reaksjonene var mange sist, men den blå-svarte toppen med utringing var på plass da 20-åringen avanserte til 3. runde i Australian Open i natt.

I gårsdagens doublekamp med søsteren Serena vraket Venus Williams den utringete tennistoppen. Men i nattas kamp mot Meghann Shaughnessy hadde hun strammet inn den blå underdelen litt - og Venus smilte fornøyd.

- Jeg elsker dette antrekket. Jeg føler meg veldig avslappet, veldig selvsikker, komfortabel og vakker, sa Williams etter 6-3, 7-6 i to strake sett mot sin amerikanske kollega.

Williams' utradisjonelle tennisantrekk har vært snadder for aviser og TV-stasjoner siden den amerikanske jenta gjorde sitt inntog i Australian Open. Sjøl har sluppet å se seg selv smørt ut over forsidene under Australia-oppholdet.

- Jeg leser ikke avisene. Mange av historiene er overdrevet og mye er oppspinn. Jeg har blitt rådet av mor og far til å ikke lese for mye av det - spesielt det som dreier seg om meg, sier Williams.

Den regjerende U.S. Open og Wimbledon-vinneren har nå stå kurs mot sin tredje strake Grand Slam-tittel.

  • Eldstesøster Williams får nærmere 350 mill. kroner av hovedsponsoren sin - som har designet drakta hennes.

    (Dagbladet.no)

<B>STANDHAFTIG:</B> På tross av kritikk fra blant annet Lindsey Davenport valgte Venus Williams å beholde antrekket fra 1. runde.