- Føler meg velkommen

TRONDHEIM (Dagbladet): Erik Solér tror ikke det hadde gått bedre for Rosenborg i går om Åge Hareide hadde tatt Nils Arne Eggens plass på trenerbenken.

- Jeg står på det jeg har sagt, men jeg tror ikke det ville gjort noen forskjell i dag, sa Solér og forsvant ut av presserommet akkurat da Nils Arne Eggen kom inn.

- Jeg føler meg fortsatt velkommen til Lerkendal. Det er en flott arena med god stemning og hyggelige mennesker. Det er helt uproblematisk for meg å komme hit, hevdet fotballkommentatoren som er blitt kalt både «svindler» og «kriminell» av RBK-treneren.

Møttes ikke

- Jeg har ikke truffet Nils Arne ennå, men det kommer jeg sikkert til å gjøre i dag eller seinere.

- Er det fortsatt aktuelt å gå til søksmål mot Eggen?

- Jeg tror ikke at jeg går til noe søksmål. Vi tar vel heller en hyggelig prat og snakker ut om tingene, sier Erik Solér.

Han opplevde oppgjøret mot Ajax som jevnspilt, med et fornuftig Rosenborg og et Ajax-lag som var flink til å forsvare seg.

Snytt for straffe

- RBK ble også snytt for en straffe, og det er veldig synd, sier Soler. Så mild er han på trøndersk jord, at han til og med tror at RBK ikke er utslått av mesterligaen med sine to poeng på tre kamper.

- Jeg tror fortsatt det er muligheter for Rosenborg til å gå videre. Det blir vanskelig, men RBK har vunnet på bortebane i Champions League før, og de kan gjøre det igjen, sier Erik Solér.

TROR PÅ RBK: - Jeg har ikke truffet Nils Arne ennå, men det kommer jeg sikkert til å gjøre i dag eller seinere, sier Erik Solér.