- Føler oss uslåelige

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga- Rapid Bucuresti 0-0. - Nå føler vi oss uslåelige, sier Vålerenga-keeper og lagkaptein Tore Krogstad etter gårsdagens avansement til 2. runde i Cupvinnercupen. Søndag venter Rosenborg på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Der skal vi slå oss ordentlig løs, lover midtbanesliteren Bjørn Arild Levernes.

I går var det bare sammenlagtseieren som telte. For Vålerenga var 0-0 nok til å være blant de lagene som trekkes ut av hatten i Genhve i dag.

- For å komme videre i Europacupen, må vi spille kynisk. Mot et så ballsikkert lag som Rapid, måtte vi bare legge oss bakpå. Det var sikkert kjedelig å se på, men veldig effektivt. Nå håper jeg på enten Chelsea eller Lazio i 2. runde, sier Bjørn Arild Levernes.

Spilte for Drillo

Sammen med resten av Vålerenga-gjengen, sleit han blod både for klubben, fedrelandet og en hofteoperert Drillo i går kveld.

- Vi hadde aldri fått dette sammenlagtresultatet uten Drillo. Han har en stor del av æren for at vi er i 2. runde, sier Vålerenga-trener Lars Tjærnås.

Taktikken i går var den vanlige Olsen spesial, med lavt press og kynisk, gjerrig fotball.

- Vi hadde alternativer, men kunne kjøre i samme stil samtlige 90 minutter. Hadde rumenerne brukt ferdighetene sine effektivt, ville vi vært ille ute å kjøre, sier Vålerenga-treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer