-  Føler presset

Østsiden-Larvik 19-47. Larvik har mistet verdens beste håndballspiller. Linn-Kristin Riegelhuth tar gjerne over.

Katja Nyberg reiste fra Larvik til Slovenia etter sesongslutt, spørsmålet er hvem som skal ta over for den norsk-finske slegga?

-  Katja Nyberg er verdens beste spiller, det er klart vi merker at hun er borte, sier trener Karl- Erik Bøhn til Dagbladet etter gårsdagens greie avansement i NM.

-  Det blir ingen lett sak å fylle plassen hennes. Men vi har gode spillere, sier Bøhn - og nevner Caroline Dyhre Breivang og Elisabeth Hilmo - i tillegg til Riegelhuth.

Briljerte

Riegelhuth mener det er naturlig at det settes litt ekstra press på henne etter at Katja Nyberg forsvant til slovenske Krim Ljublana.

Nå gleder seg til å komme i gang med sesongen og få litt skikkelig motstand. I NM-kvaliken lekte Larvik seg med 2.divisjonslaget Østsiden. Rigelhuth briljerte med åtte mål og mange gode innspill.

Selv om motstanden var ganske tam, ser det ut som Linn-Kristin har formen i boks og klar til å ta over rollen for Katja.

-  Men jeg er faktisk overrasket over nivået på motstanderen, skryter Riegelhuth.

Skadefrie

Karl-Erik Bøhn tok i år over for Ole Gustav Gjekstad. Det vil bli ett nytt Larvik lag vi vil kunne se fremover.

-  Det er klart det blir noen forandringer i trening og spillestil, men mye av det gamle faste vil absolutt være der. Vi har mistet mange gode spillere som Katja og Vigdis Hårsaker. Men Bøhn er godt fornøyd med det laget han har nå. Nye spillere er han ikke interessert i.

-  Vi trenger bare Tonje Larsen og Birgitte Sættem tilbake og skadefrie, sier Bøhn.

OMSVERMET: Linn-Kristin Riegelhuth må finne seg i å bli sammenliknet med Katja Nyberg. For autografjegerne er det bare gøy med et nytt navnetrekk.