Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Føler seg dolket i ryggen av Peter Mueller

Rune Stordal vrakes fra landslaget.

(Dagbladet.no): Rune Stordal er mannen som kom fra det store intet og ble verdensmester på 1500-meter i Inzell i mars 2005. Da neste sesongs skøytelandslag ble presentert i går, var Stordal vraket fra laget.

- Rune er veldig skuffet, sier Stordals klubbtrener i Geithus, Arne Skuterud, til Drammens Tidende.

Fjorårssesongen ble spolert av en lyskeskade, og derfor klarte ikke Stordal å kvalifisere seg til OL i Torino heller. Fordi grunnen til fjorårsmissen var skader, føler Stordal ifølge sin egen trener at han blir urettferdig behandlet av Mueller og skøyteforbundet.

- I utgangspunktet må vi godta at han ikke er funnet god nok, men man må kunne sette spørsmålstegn ved uttaket. Han ble tross alt verdensmester for 14 måneder siden, og føler seg nok dolket litt i ryggen, sier Skuterud.

Ifølge fungerende sportssjef Øystein Haugen er det ingen dramatikk i at Stordal nå vrakes. Haugen forteller at det ligger en totalvurdering bak vrakingen, og at Mueller mener Stordal ikke bidrar nok i gruppa. Stordal har valgt å kjøre sitt eget løp store deler av sesongen fordi det knallharde treningsopplegget til Mueller ikke passer ham.

Men tross vrakingen gir ikke Stordal opp skøytene.

- Jeg har pratet med Rune, og han vil satse videre, sier Skuterud til Drammens Tidende.

FÅR IKKE VÆRE MED: Verdensmester Rune Stordal er vraket fra skøytelandslaget. Foto: Scanpix
FÅR IKKE VÆRE MED: Verdensmester Rune Stordal er vraket fra skøytelandslaget. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling