Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Føler seg forrådt av Benitez

Inter-presidenten blåser ut.

SMELL MOT INTER: Rafael Benítez er under press i Inter etter en sesong som ikke lever opp til forventningene. Her i Bremen der laget tapte 0-3 tirsdag. Foto: AFP/ JOHANNES EISELE
SMELL MOT INTER: Rafael Benítez er under press i Inter etter en sesong som ikke lever opp til forventningene. Her i Bremen der laget tapte 0-3 tirsdag. Foto: AFP/ JOHANNES EISELE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ikke bare, bare å erstatte José Mourinho.

Fortsatt er The Special One savnet av mange i Chelsea, og i sommer var det Rafael Benitez som fikk jobben med å fylle portugiserens sko i Inter.

Det har ikke gått så veldig bra, trippelmesterne fra forrige sesong har fire tap og ti poeng opp til serieleder Milan. Fra sin nye jobb i Real Madrid har til og med Mourinho påpekt skuffelsen over Benitez' Inter.

I Champions League har Benitez' mannskap tapt mot Spurs, og mot Werder Bremen onsdag. Det var det siste tapet, hele 0-3, som får Inter-president Massimo Moratti til å sprekke.

Nå kommer han med kraftige advarsler til den tidligere Liverpool-sjefen.

- Jeg hadde en følelse av at vi kom til å tape mot Weder, men jeg regnet definitivt ikke med at det skulle være så ille som dette. Jeg føler meg forrådt, som jeg alltid gjør når vi taper så klart, sier Moratti til Sky Italia.

Krav til Rafa Det er treneren og ikke spillerne han klandrer.

- Jeg tok dette veldig dårlig, men jeg tror ikke spillerne gjorde det med vilje. Kanskje presset ble for mye for dem.

Moratti ser nå fram mot klubb-VM i Abu Dhabi, der italienerne kommer inn i semifinalen.

Og han leverer en dårlig skjult trussel til manageren som fortsatt savnes av mange fans på Anfield etter exiten i juni.

KREVER SEIER: Massimo Moratti gir klar beskjed til Benitez om hva han forventer seg i klubb-VM. Foto: AP/Luca Bruno
KREVER SEIER: Massimo Moratti gir klar beskjed til Benitez om hva han forventer seg i klubb-VM. Foto: AP/Luca Bruno Vis mer

- Rafa Benitez må nå vise hva han er lagd av, og vinne klubb-VM. Det finnes ingen unnskyldninger. Dette er et trofé vi skal vinne. Det er ikke noe ultimatium, men jeg sier bare at det er viktig.

På spørsmål om han har tillit til Benitez, svarte presidenten slik:

- Jeg vil ikke skape problemer nå.

- Men etter klubb-VM?

- Da får vi se.

Ekte Inter Benitez forsvarer de manglende resultatene med skader på nøkkelspillere, og tror både den rette mentaliteten og seirer er underveis. Han tror ikke han får sparken uten VM-seier.

- Vi har fortsatt ikke sett det ekte Inter, laget med spillerne som gjorde forskjellen forrige sesong. Vi tror de kommer i VM.

- En melding til skuffede fans? Til dem kan vi si at vi jobber hardt for å endre på ting. Og når de skadde spillerne er tilbake, er vi overbevist om at dette klarer vi, sier Benitez til Inter.it.

STIKK: Jose Mourinho har ikke vært redd for å kritisere sin Inter-etterfølger. Foto: AFP/JAVIER SORIANO
STIKK: Jose Mourinho har ikke vært redd for å kritisere sin Inter-etterfølger. Foto: AFP/JAVIER SORIANO Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!