Føler seg hengt ut

Lyn-stopperen Tommy Berntsen benekter at han sa fra seg kapteinsvervet i Lyn fordi han er på kant med trenerduoen Hans Knutsen og Espen Olafsen.

- Jeg har definitivt full tillit til trenerne. Hadde jeg vært dypt uenig i opplegget, ville jeg ikke greid å prestere på banen. Jeg har stor tro på det vi driver med, og er lojal mot trenerteamet. Samtidig blir jeg hengt ut som den store stygge ulven i media, sier Tommy Berntsen til Dagbladet.

Én av grunnene til at han ga seg som Lyn-kaptein, er av personlig karakter.

- Den andre grunnen er at jeg har hatt nok av verv i Lyn. Det er greit å ikke ha ulike hatter på seg hele tida. Hittil har jeg vært både trener, kaptein og spiller. Nå vil jeg bare være spiller, sier Tommy Berntsen.

Ti år siden sist

Det er lenge siden sist han kunne løpe ut på banen uten bind på armen og ansvar for alt og alle.

- Forrige gang var vel i 1994-sesongen, da jeg spilte i Vålerenga. I Lillestrøm hadde jeg også verv. Der var jeg visekaptein, sier Tommy Berntsen etter den siste treningsøkta foran kveldens 2. rundekamp i cupen mot Østsiden.

Ingen av Lyn-spillerne vi snakket med uttrykte mistillit til de to trenerne Hans Knutsen og Espen Olafsen.

Drar lasset

- Jeg har full tillit til trenerne. Vi ligger på femteplass, og er på rett vei, sier Johnny Hanssen.

- Selvfølgelig har jeg tillit til trenerne, sier Jo Tessem.

- Jeg har absolutt tillit til trenerne, og ser ingen grunn til noe annet. Kapteinsjobben etter Tommy Berntsen er en ekstra utfordring. Det viktigste nå er at alle drar lasset sammen, sier den andre Lyn-forsterkningen fra Premier League, Øivind Leonhardsen.

Lyns trenerduo sier til Dagbladet at de ikke har merket noen form for mistillit i spillergruppa.

- Jeg har det veldig godt som Lyn-trener, og jobber i et utviklingsmiljø hvor alle står samlet og hele tida vil vinne. Mistillit har jeg ikke merket noe til. Derimot føler jeg tillit fra spillerne, sier Hans Knutsen.

LOJAL: Tidligere Lyn-kaptein Tommy Berntsen sier han er lojal mot trenerteamet, til tross for at han har frasagt seg kapteinsvervet.