Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Føler seg mobbet av Strømsgodset-trener

Thomas Hansen (17) vurderer å slutte.

Den 17 år gamle keeperen Thomas Hansen har koblet inn Trenerforeningen og advokat fordi han føler seg mobbet av Strømsgodset-trener Anders Jacobsen. Hansen vurderer å gi seg med fotball etter å ha fått kommentarer om sin kroppsvekt, skriver VG.

Ga seg i SIF

Keeperen sluttet i SIF for en uke siden. Unggutten mener at Jacobsen gjentatte ganger har mobbet ham for kroppen hans og at han derfor mistet lysten på toppfotball.

Familien hans har selv skrevet brev til Trenerforeningen, og onsdag mottok SIF ved daglig leder Jostein Flo et brev fra advokat Morten Rødseth, som representerer Thomas Hansen.

Brev til trenerforeningen

«Thomas Hansen er fullstendig klar over at man på dette nivået må tåle en del - også negativ kritikk til prestasjoner. Det man derimot ikke kan forvente å være forberedt på, er uttalelser som er knyttet til utseende, vekt eller lignende og som synes å være fremsatt utelukkende for å latterliggjøre - og følgelig langt fra dreier seg om hans prestasjoner», skriver advokat Rødseth i brevet.

Vært på landslaget

Hansen er fra Mjøndalen og går på Norges Toppidrettsgymnas. Han har allerede vært i landslagstroppen for U16. Etter noen år i Stabæk gikk han til Strømsgodset:

- Det var rosenrødt i starten. Jeg fikk beskjed om at jeg var fast medlem i A-stallen. Men så kom Anders Jacobsen til klubben, sier Hansen til VG.

- Tullball

Nyansatt SIF-trener Anders Jacobsen reagerer kraftig og sier han overhodet ikke kjenner seg igjen i det Hansen beskriver.

- Dette er tullball. Jeg har aldri sagt dette. Jeg framstår jo som en gal mann her. Og jeg beklager selvsagt hvis en uheldig kommentar oppfattes som mobbing. Det er det selvsagt ikke, sier Anders Jacobsen.

Strømsgodset sier de ikke kjenner seg igjen i ungguttens beskrivelse.

(©NTB)

BESKYLDT FOR MOBBING: Den nyansatte Strømsgodset-treneren Anders Jacobsen, her avbildet i sin tid som Skeid-spiller, avviser anklagene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media