Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Føler seg uønsket i Sandnes Ulf

Har ikke blitt tilbudt ny kontrakt

FØLER SEG UØNSKET:  Kamal Saaliti har fortsatt ikke fått kontrakt for neste sesong i Sandnes Ulf. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
FØLER SEG UØNSKET: Kamal Saaliti har fortsatt ikke fått kontrakt for neste sesong i Sandnes Ulf. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Angriperen Kamal Saaliti føler seg uønsket i Sandnes Ulf. Han har fortsatt ikke fått kontrakt for neste sesong, skriver RA.

Aksel Berget Skjølsvik har allerede forlenget med rogalendingene, mens Anel Raskaj og Edier Frejd er tilbudt nye kontrakter.

- Jeg snakket med klubbledelsen for en stund siden. Når det nå har gått så lang tid uten at jeg har fått noen tilbakemelding, tolker jeg det dit at de ikke er interessert, sier Saaliti til RA.

Ingen planer Han må nå begynne å se seg om etter andre muligheter.

- Foreløpig har jeg ikke lett aktivt etter en ny klubb, men så lenge jeg ikke hører noe fra Sandnes Ulf er det naturlig å gjøre det, sier angriperen.

- Vi har ikke planer om å gå i kontraktsforhandlinger med Kamal nå, men dersom han presterer framover, kan alt skje. Vi utelukker verken det ene eller det andre, sier daglig leder Tom Rune Espedal til lokalavisen.

Mange spisser En utfordring for Saaliti er at den danske lånespissen Christian Gytkjær debuterte med scoring sist helg. Han henviste da Saaliti til benken. Saaliti lover å gi alt for Sandnes Ulf i høstsesongen.

Neste år har Sandnes Ulf en rekke spisser i stallen, selv uten den tidligere Hønefoss-angriperen. Vetle Myhre, Fredrik Torsteinbø, Tommy Høiland og Marius Helle har allerede kontrakter.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media