- Føles ikke som noen revansje

Koné fra benk til nettsus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LERKENDAL: (Dagbladet.no): Yssouf Koné hadde lenge en tung tid i Trondheim i skyggen av Steffen Iversen. Spissen fra Burkina Faso var lei benken, og påpekte at han ikke kom til Norge som turist.

Nå er situasjonen annerledes for den hodesterke spissen. Koné har storspilt i europacupen, og i kveld ble han matchvinner på Lerkendal.

- Klart jeg er glad for hvordan ting har utviklet seg. Likevel vil jeg understreke at det ikke føles som noen revansje. Alt har sin tid, og nå er tiden inne for meg til å lykkes, sa Koné etter kampen.

RBK-spissen hadde ingen enkel oppgave mot stopperparet Thomasson og Wæhler, men etter å ha vunnet flere hodedueller, både med en og to mann i kroppen, fikk 25-åringen lønn for strevet i det 59.minutt.

- Sappy (Sapara, red.anm) tok ballen og driblet av et par mann, før han ble felt. Jeg var tilfeldigvis der, og satte ballen i mål. Det var Sappy som gjorde jobben, sier Koné.

Etter kampen skrøt han mest av forsvaret, og backvikar Abdou Traoré. Ivorianeren steppet inn på venstresiden i et skadeutsatt RBK-forsvar.

- Forsvaret jobbet utrolig bra, og spesielt Abdou spilte en kjempekamp. Når de bak der greier å holde nullen er mye gjort for vår del, sier Koné.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer