Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Føles rart å fokusere på landslagsuttak i den situasjonen landet vårt er i nå

Drillo har tatt ut troppen mot Tsjekkia.

RART: Det føles rart å fokusere på landslagsuttak i den situasjonen landet vårt er oppe i nå, samtidig må også livet gå videre. Forhåpentligvis kan fotballen bidra til å skape hyggelige stunder og pusterom i en vanskelig tid, sier landslagssjef Egil Drillo Olsen. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.
RART: Det føles rart å fokusere på landslagsuttak i den situasjonen landet vårt er oppe i nå, samtidig må også livet gå videre. Forhåpentligvis kan fotballen bidra til å skape hyggelige stunder og pusterom i en vanskelig tid, sier landslagssjef Egil Drillo Olsen. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norges Fotballforbund (NFF) skulle egentlig presentere troppen til landslagets treningskamp mot Tsjekkia, 10. august på en pressekonferanse på Ullevaal Stadion i dag.

NFF valgte imidlertid å avlyse på grunn av tragedien i Oslo og på Utøya. Drillo innrømmer at det har vært vanskelig å fokusere på landslaguttak midt i den nasjonale katastrofen.

- Vår sympati og tanker går til ofrene og deres pårørende etter terroraksjonene. Det føles rart å fokusere på landslagsuttak i den situasjonen landet vårt er oppe i nå, samtidig må også livet gå videre. Forhåpentligvis kan fotballen bidra til å skape hyggelige stunder og pusterom i en vanskelig tid, sier landslagssjef Egil Olsen i pressemeldingen.

Carew ikke med John Carew mangler som ventet fra 18 mannstroppen. Kraftspissen er fremdeles klubbløs, og har trent på eget initativ etter at kontrakten med Stoke gikk ut etter sesongen.

- John Carew har ikke avklart sin klubbsituasjon, og i forståelse med John er han ikke med i troppen denne gangen, sier Drillo.

Stabæk-keeper Jon Knudsen er heller ikke med i troppen.

- Når det gjelder keeperne er det gledelig at Jon Knudsen er tilbake skadefri på klubblaget. Når kampgrunnlaget blir enda bedre er han aktuell for landslaget, men nå har vi kun tatt ut to keepere.