- Føles som en treningskamp i de italienske fjellene

De norske hockeygutta refser svenskene.

NESTEN-BRAGD: Alexander Bonsaksen, Jonas Holøs og Mads Hansen jubler for en scoring i 3-3-kampen mot hockeygiganten Tsjekkia, der Norge til slutt tapte på straffeslag. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
NESTEN-BRAGD: Alexander Bonsaksen, Jonas Holøs og Mads Hansen jubler for en scoring i 3-3-kampen mot hockeygiganten Tsjekkia, der Norge til slutt tapte på straffeslag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tida da Norge var en kasteball for hockeygigantene ser ut til å være forbi.

I går tillot flere av spillerne seg å være skuffet etter ett poeng mot Tsjekkia - en nasjon som ble verdensmester for bare to år siden. Samtidig var de også kritiske til det labre engasjementet for VM i Sverige.

De stive billettprisene fikk mye av skylda for at hockeykatedralen Globen var halvfull da «Tre Kronor» spilte sin åpningskamp mot Norge. Arrangørene har tatt grep og justert prisnivået noe, uten at det har fått folk til å strømme til hallene.

Det offisielle publikumstallet til Norge - Tsjekkia i går var 3000, men ifølge Aftonbladet var det reelle tallet cirka 800.

Norges Mads Hansen - som denne sesongen ble svensk mester med Brynäs - er forbløffet over den stusselige interessen.

- Ja, det er jævla kjipt. Jeg har spilt i mange VM, men dette føles mer som en treningskamp et eller annet sted i de italienske fjellene. Jeg ser på Sverige som et hockeyland, og jeg hadde ventet meg noe bedre enn dette, sier han til Aftonbladet.

- Følte vi var på hjemmebane Norges manager Petter Salsten synes det er mer spesielt at selv ikke Sverige har draget på eget publikum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer