- Føles som vi er litt småforelsket i hverandre

Jonevret kan bli Viking-trener i løpet av få dager.

VIKING-AKTUELL: Tidligere Molde-trener Kjell Jonevret.    
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
VIKING-AKTUELL: Tidligere Molde-trener Kjell Jonevret. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Kjell Jonevret har vært i samtaler med Viking. Svensken kan bli ny trener i fotballklubben i løpet av et par dager.

Jonevret var i Stavanger tirsdag for å møte Vikings sportslige utvalg. Da ble han presentert Vikings plan for hvordan siddisene skal bli en toppklubb igjen, skriver Stavanger Aftenblad.

Viking er på trenerjakt etter at Åge Hareide måtte gå som manager sist uke.

- Jonevret er en sterk kandidat. Han har ikke fått noe tilbud, men vi skal snakkes igjen om noen dager. Akkurat nå ligger ballen hos oss, sier Vikings styreleder Christian Rugland til avisen.

Jonevret har selv uttalt at Viking-jobben er interessant, men han har ambisjoner om å vinne trofeer, og da er han avhengig av de rette rammebetingelsene.

- Jeg er sugen på en trenerjobb igjen, men det må føles riktig. Ambisjonene må gå hånd i hånd med mulighetene for å oppnå dem. Jeg vil ikke trene et lag bare for å trene det. Jeg ønsker å vinne noe, og med dét få tilbake den positive atmosfæren jeg vet det kan være i Stavanger, sier Jonevret.

- La Viking fram en troverdig plan for hvordan de skal oppnå sportslig suksess?

- Ja, den var bra. Vi må nok gå mer i detaljer om innholdet, men som sagt var Viking-ledelsen tydelig på hva den ville, svarer svensken.

Jonevret var godt fornøyd med møtet med klubbledelsen.

- Det føles som om vi er litt småforelsket i hverandre. Viking var tydelig på hva de vil, og jeg var tydelig på hva jeg ønsker. Vi står i alle fall ikke lengre fra hverandre etter dette møtet, forklarer Jonevret.

(NTB)